Sport

Úspěšný fotbalový podzim

Poslední říjnový víkend skončila jimramovským fotbalistům podzimní část. A nutno říct, že byla opravdu úspěšná. V soutěžích máme celkem 4 družstva a s výkony a výsledky na podzim jsme spokojeni. 

 

Starší přípravka - trenéři Lukáš Buchta, Pavel Borovský

 

V této kategorii, jak už bylo dříve několikrát řečeno, jsou výsledky až na posledním místě. Důležitější je práce na tréninku, kde se snažíme do hráčů postupně dostat základní fotbalové dovednosti a připravit je pro další postupné kategorie. Myslím, že se nám to docela daří a jsme s tím jak se kluci postupně zlepšují spokojeni. Ne vždy jde všechno podle představ, ale u malých dětí je to normální. Kluci samozřejmě hrají i zápasy, ale po dohodě s ostatními kluby, výsledky a tabulku nikde neuvádíme a tak jen lehká ochutnávka. Z šestnácti zápasů jsme vyhráli patnáct:-).

 

Kádr hráčů: Marek Buchta, Lukáš Buchta, David Břeň, Jan Dvořák, David Horáček, Mikuláš Kalášek, Antonín Kanakis, Vít Kratochvíl, Zdeněk Soukal, Jakub Vašík, Jan Vojta

 

Starší žáci - trenéři Markéta Čuprová, Josef Satorie

 

Do nové sezony vstupovali kluci oslabení o tři hráče, kteří přešli do dorostu, ale případné lehké obavy byly úplně zbytečné. Po podzimu jsme na prvním místě tabulky s pěti bodovým náskokem. Ve většině zápasů jsme hráli pohledný kombinační fotbal a svoje soupeře přehrávali. Opět musím vyzdvihnout skvělou práci trenérů, úroveň tréninků určitě převyšuje okresní poměry, jsou perfektně připravené a podle toho, že na tréninku jen málokdy někdo chybí je jasné, že to kluky baví. I jejich poctivý přístup je potřeba pochválit, stejně tak jako to, že se daří začlenit i kluky, kteří přišli z přípravky a museli přeskočit kategorii mladších žáků, kterou nemáme.

 

výsledky: Jimramov vs Bory 12:0, Křoví 7:0, Radostín 1:2, Měřín 4:2, Bohdalov 4:1, Křižanov 5:2, Jívoví 7:0, Žďár B 5:1, Štěpánov 6:1, Vel. Meziříčí B 4:1, Rožná 2:2, Nová Ves 3:1, Rad. Svratka 11:0

 

bilance: 13 zápasů - 11 výher - 1 remíza - 1 porážka, skóre 71:13, 34 bodů, 1. místo

 

kádr hráčů: Lukáš Babáček, Ondřej Borovský (3 góly), Martin Bukáček (17), Michal Dobiáš (1), Adam Dvořák (1), Tomáš Hubert (1), Jan Jašek, Mikuláš Kalášek, Matyáš Pachta (2), Štěpán Peňáz (12), Pavel Podsedník (20), Ondřej Sadílek (1), Jan Satorie (12), Martin Švarc, Luboš Tesárek

 

Dorost - trenér Bronislav Chuchma

 

I v nové sezoně pokračujeme ve spolupráci s Jiskrou Vír a máme společné družstvo. Letos není dorostenecká okresní soutěž, takže jsme družstvo přihlásili do nejnižší krajské soutěže. Asi jsme čekali lepší výsledky a výkony, ale neviděl bych to až tak černě. Je pravda, že kluci by měli v tréninku přidat a ani spolupráce s Vírem už není tak dobrá jako loni, ale v zimě je spousta času zapracovat na nápravě. Fotbal není jen o výhrách a je určitě dobře, že dorosteneckou kategorii máme a připravujeme hráče na přechod do mužů.

 

výsledky: Jimramov vs Křižanov 2:5, Polná 0:3, Rokytnice 0:9, Radostín 2:4, Předín 0:12, Rozsochy 2:5, Velký Beranov 2:2, Luka n/J 0:7, Brtnice 1:7, Meřín 0:12

 

bilance: 10 zápasů - 0 výher - 1 remíza - 9 proher, skóre 9:66, 1 bod, 11. místo

 

kádr hráčů: Jan Venhuda, Josef Satorie,  Richard Svoboda, Dominik Čupr, Kamil Šenkýř, Zdeněk Novotný, Daniel Halva, Štěpán Peňáz, Michal Gregor (1), Tomáš Tlustoš (1)

 

Muži - hrající trenér Pavel Borovský, trenér Josef Houska, vedoucí mužstva Jaroslav Pajkr

 

Po povedené jarní části, kdy jsme odvrátili hrozbu sestupu, hráli dobrý fotbal a začali pořádně trénovat, bylo přáním v tomto pokračovat i na podzim. Kádr posílil Luboš Zbytovský, který má za sebou spoustu sezón ve třetí lize a divizi. Čekali jsme od něho, že naši hru zase posune o kus výš a splnilo se to bezezbytku. Sám by však nic nezvládl, takže je potřeba pochválit celý kádr, který vedle něj také vyrostl a můžeme říct, že zejména domácí zápasy diváky bavili a bylo se nač dívat. Určitě je dál na čem pracovat, ale základ je položený kvalitně. Hráče je potřeba pochválit také za přístup k trénování, který je nejlepší co v Jimramově pamatuju. Důležitým článkem je také bývalý jimramovský hráč Josef Houska, který většinu tréninků vede, jsou perfektní a nás hráče baví. Podzim se tedy povedl, ale je potřeba se v  zimě neflákat a dobře se připravit na jaro. Ono spadnout z hrušky dolů netrvá moc dlouho:-).

 

výsledky: Jimramov vs Radostín B 4:4, Březí-Březské 3:2, Křižanov B 3:0, Hamry B 4:1, Křoví 0:0, Měřín B 2:0, Vel. Meziříčí C 5:7, Ujčov 4:1, Pohledec 6:0, Věchnov 1:4, Počítky B 9:0, Rudolec 6:3, Vel. Losenice 8:2

 

bilance: 13 zápasů - 9 výher - 2 remízy - 2 prohry, skóre 55:24, 29 bodů, 2. místo

 

kádr hráčů: O. Černý, A. Hlaváč (1), Vojtěch Peňáz (8), Luboš Zbytovský (11), Michal Gregor (2), Vladimír Dostál (1), Kamil Šenkýř (1), Martin Dvořák (18), Marek Čupr (4). Oleh Nyshkur (3), Lukáš Bednář (1), Pavel Sedlák (1), Petr Sedlák, Jakub Sedlák, Zdeněk Novotný, Tomáš Gregor, Zdeněk Novotný ml., Daniel Halva, Pavel Borovský (4)

 

Závěrem chci poděkovat všem, kteří se na chodu klubu podílejí.  Dále pak manželům Satoriovým, Přemkovi Borovskému, Petru Chládkovi a Kamilovi Šenkýřovi za obsluhu v boudě při zápasech, zcela bez debat je nejlepší na okrese. Městysi Jimramov za správu areálu, materiální a finanční pomoc a také sponzorům Aloisovi Čuprovi, Martinovi Hlínkovi, Petr Víchovi a Zbyňkovi Peňázovi. Všem našim fanouškům přejeme klidný nastávající čas vánoční a v březnu zase na hřišti:-)

Kontakt

Městys Jimramov
Náměstí Jana Karafiáta 39
59242 Jimramov

IČO: 00294471
DIČ: CZ00294471
č.ú.: 1623470329/0800 ČS

Datová schránka: pe9b4j8
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Telefon: 566 562 516

Úřední hodiny

Po: 7-12 13-16
St: 7-12 13-17
Čt: 7-12


Provozní doba
Mimo uvedené úřední hodiny bude úřad uzavřen.

Náhodná fotografie

nahodna-fotografie-19.jpg

Videospot Jimramov

CZECHPOINT

Vaše místo pro komunikaci s veřejnou správou a institucemi

Právě přítomno: 22 hostů a žádný člen

smaller font reset font larger font

© 2017 Městys Jimramov. Návrh a realizace: Bc. Vítek Kratochvíl

Hostujeme u Webhostig C4