Úspěšný fotbalový podzim

Poslední říjnový víkend skončila jimramovským fotbalistům podzimní část. A nutno říct, že byla opravdu úspěšná. V soutěžích máme celkem 4 družstva a s výkony a výsledky na podzim jsme spokojeni. 

 

Starší přípravka - trenéři Lukáš Buchta, Pavel Borovský

 

V této kategorii, jak už bylo dříve několikrát řečeno, jsou výsledky až na posledním místě. Důležitější je práce na tréninku, kde se snažíme do hráčů postupně dostat základní fotbalové dovednosti a připravit je pro další postupné kategorie. Myslím, že se nám to docela daří a jsme s tím jak se kluci postupně zlepšují spokojeni. Ne vždy jde všechno podle představ, ale u malých dětí je to normální. Kluci samozřejmě hrají i zápasy, ale po dohodě s ostatními kluby, výsledky a tabulku nikde neuvádíme a tak jen lehká ochutnávka. Z šestnácti zápasů jsme vyhráli patnáct:-).

 

Kádr hráčů: Marek Buchta, Lukáš Buchta, David Břeň, Jan Dvořák, David Horáček, Mikuláš Kalášek, Antonín Kanakis, Vít Kratochvíl, Zdeněk Soukal, Jakub Vašík, Jan Vojta

 

Starší žáci - trenéři Markéta Čuprová, Josef Satorie

 

Do nové sezony vstupovali kluci oslabení o tři hráče, kteří přešli do dorostu, ale případné lehké obavy byly úplně zbytečné. Po podzimu jsme na prvním místě tabulky s pěti bodovým náskokem. Ve většině zápasů jsme hráli pohledný kombinační fotbal a svoje soupeře přehrávali. Opět musím vyzdvihnout skvělou práci trenérů, úroveň tréninků určitě převyšuje okresní poměry, jsou perfektně připravené a podle toho, že na tréninku jen málokdy někdo chybí je jasné, že to kluky baví. I jejich poctivý přístup je potřeba pochválit, stejně tak jako to, že se daří začlenit i kluky, kteří přišli z přípravky a museli přeskočit kategorii mladších žáků, kterou nemáme.

 

výsledky: Jimramov vs Bory 12:0, Křoví 7:0, Radostín 1:2, Měřín 4:2, Bohdalov 4:1, Křižanov 5:2, Jívoví 7:0, Žďár B 5:1, Štěpánov 6:1, Vel. Meziříčí B 4:1, Rožná 2:2, Nová Ves 3:1, Rad. Svratka 11:0

 

bilance: 13 zápasů - 11 výher - 1 remíza - 1 porážka, skóre 71:13, 34 bodů, 1. místo

 

kádr hráčů: Lukáš Babáček, Ondřej Borovský (3 góly), Martin Bukáček (17), Michal Dobiáš (1), Adam Dvořák (1), Tomáš Hubert (1), Jan Jašek, Mikuláš Kalášek, Matyáš Pachta (2), Štěpán Peňáz (12), Pavel Podsedník (20), Ondřej Sadílek (1), Jan Satorie (12), Martin Švarc, Luboš Tesárek

 

Dorost - trenér Bronislav Chuchma

 

I v nové sezoně pokračujeme ve spolupráci s Jiskrou Vír a máme společné družstvo. Letos není dorostenecká okresní soutěž, takže jsme družstvo přihlásili do nejnižší krajské soutěže. Asi jsme čekali lepší výsledky a výkony, ale neviděl bych to až tak černě. Je pravda, že kluci by měli v tréninku přidat a ani spolupráce s Vírem už není tak dobrá jako loni, ale v zimě je spousta času zapracovat na nápravě. Fotbal není jen o výhrách a je určitě dobře, že dorosteneckou kategorii máme a připravujeme hráče na přechod do mužů.

 

výsledky: Jimramov vs Křižanov 2:5, Polná 0:3, Rokytnice 0:9, Radostín 2:4, Předín 0:12, Rozsochy 2:5, Velký Beranov 2:2, Luka n/J 0:7, Brtnice 1:7, Meřín 0:12

 

bilance: 10 zápasů - 0 výher - 1 remíza - 9 proher, skóre 9:66, 1 bod, 11. místo

 

kádr hráčů: Jan Venhuda, Josef Satorie,  Richard Svoboda, Dominik Čupr, Kamil Šenkýř, Zdeněk Novotný, Daniel Halva, Štěpán Peňáz, Michal Gregor (1), Tomáš Tlustoš (1)

 

Muži - hrající trenér Pavel Borovský, trenér Josef Houska, vedoucí mužstva Jaroslav Pajkr

 

Po povedené jarní části, kdy jsme odvrátili hrozbu sestupu, hráli dobrý fotbal a začali pořádně trénovat, bylo přáním v tomto pokračovat i na podzim. Kádr posílil Luboš Zbytovský, který má za sebou spoustu sezón ve třetí lize a divizi. Čekali jsme od něho, že naši hru zase posune o kus výš a splnilo se to bezezbytku. Sám by však nic nezvládl, takže je potřeba pochválit celý kádr, který vedle něj také vyrostl a můžeme říct, že zejména domácí zápasy diváky bavili a bylo se nač dívat. Určitě je dál na čem pracovat, ale základ je položený kvalitně. Hráče je potřeba pochválit také za přístup k trénování, který je nejlepší co v Jimramově pamatuju. Důležitým článkem je také bývalý jimramovský hráč Josef Houska, který většinu tréninků vede, jsou perfektní a nás hráče baví. Podzim se tedy povedl, ale je potřeba se v  zimě neflákat a dobře se připravit na jaro. Ono spadnout z hrušky dolů netrvá moc dlouho:-).

 

výsledky: Jimramov vs Radostín B 4:4, Březí-Březské 3:2, Křižanov B 3:0, Hamry B 4:1, Křoví 0:0, Měřín B 2:0, Vel. Meziříčí C 5:7, Ujčov 4:1, Pohledec 6:0, Věchnov 1:4, Počítky B 9:0, Rudolec 6:3, Vel. Losenice 8:2

 

bilance: 13 zápasů - 9 výher - 2 remízy - 2 prohry, skóre 55:24, 29 bodů, 2. místo

 

kádr hráčů: O. Černý, A. Hlaváč (1), Vojtěch Peňáz (8), Luboš Zbytovský (11), Michal Gregor (2), Vladimír Dostál (1), Kamil Šenkýř (1), Martin Dvořák (18), Marek Čupr (4). Oleh Nyshkur (3), Lukáš Bednář (1), Pavel Sedlák (1), Petr Sedlák, Jakub Sedlák, Zdeněk Novotný, Tomáš Gregor, Zdeněk Novotný ml., Daniel Halva, Pavel Borovský (4)

 

Závěrem chci poděkovat všem, kteří se na chodu klubu podílejí.  Dále pak manželům Satoriovým, Přemkovi Borovskému, Petru Chládkovi a Kamilovi Šenkýřovi za obsluhu v boudě při zápasech, zcela bez debat je nejlepší na okrese. Městysi Jimramov za správu areálu, materiální a finanční pomoc a také sponzorům Aloisovi Čuprovi, Martinovi Hlínkovi, Petr Víchovi a Zbyňkovi Peňázovi. Všem našim fanouškům přejeme klidný nastávající čas vánoční a v březnu zase na hřišti:-)

Podzimní část začala

Po dlouhé Covid odmlce vyplněné alespoň tréninky a několika přáteláky začal v neděli 8.8. další pokus o dokončení fotbalové sezóny:-). V době přihlášek do soutěží jsme dobrovolně opustili okresní přebor mužů a přihlásili nižší soutěž, tedy III. třídu. Pro zapracování mladých hráčů nám přišlo smysluplnější hrát vyrovnané zápasy ve trojce než sbírat porážky v přeboru. Až se mladí otrkají třeba vykopou přebor zpět. V létě byl také zvolen výbor fotbalového oddílu, který pracuje ve složení: P. Borovský, J. Pajkr, Petr Sedlák, Pavel Sedlák, Z. Novotný a V. Dostál.

 

V soutěžích má Jimramov celkem 4 týmy:

Starší přípravku - trenéři P. Borovský a L. Buchta - začátek soutěže 28.8.

Starší žáci - trenéři M. Čuprová a J. Satorie - začátek soutěže 28.8.

Dorost (společné družstvo s Jiskrou Vír) - trenér B. Chuchma - začátek soutěže 29.8.

Muži - hrající trenér P. Borovský - začátek soutěže 8.8.

 

Muži tedy již svoji soutěž zahájili a to výhrou 5:2 proti B mužstvu Křižanova. Začátek tomu moc nenapovídal, protože jsme inkasovali hned v první minutě, ale zejména v první půli jsme odehráli velmi dobrý zápas a čtyřmi góly utkání rozhodli. Ve druhé půli jsme již kontrolovali hru a výsledek a připsali si první výhru. Do zápasu nastoupilo hned několik mladíků a v kombinaci se zkušenými hráči to docela fungovalo, tak uvidíme za týden. Branky vstřelili: L. Bednář 2, M. Čupr, Vít Peňáz a P. Nykodym, sestava: A. Hlaváč - Vojta Peňáz, M. Dvořák, P. Borovský, Z. Novotný - Vít Peňáz, M. Čupr, L. Bednář, V. Dostál - Pavel Sedlák, P. Nykodym, do hry dále zasáhli R. Ondrůch, L. Zavadil a V. Pavlů

 

Tuto neděli 15.8. se představíme na domácím hřišti a soupeřem bude tradiční rival z Ujčova, začátek zápasu je v 16:30.

Další dva fotbalové víkendy

Přípravka sehrála během dvou uplynulých týdnů celkem 6 zápasů. Jako vždy do všech zápasů nastoupili se zápalem a chutí a se snahou o co nejlepší fotbal.. Do zápasů nastoupili: L. Babáček, M. Buchta, L. Buchta,T. Hubert, M. Kalášek, M. Husák, M. Švarc, J. Vojta, D. Břeň, V. Kratochvíl, D. Horáček.

Starší žáci sehráli dva zápasy, prohráli 0:1 v Herálci a doma 0:4 s Rad. Svratkou. Zejména ve druhém zápase však proti favoritovi soutěže podali velmi dobrý výkon, který ocenili i trenéři R. Svratky. Do zápasů nastoupili: Venhuda J., Svoboda R. - Satorie Josef, Čupr D., Novotný Z., Satorie Jan, Peňáz Š., Bukáček M., Podsedník P., Chládek F., Pachta M., Husák D., Borovský O.

Dorost sehrál jen jeden zápas a dokázal vyhrát v Borech 1:0 (J. Kafka) a to hrál celý zápas pouze v deseti hráčích. 

Muži pokračují  v sérii porážek. Po prohře 1:5 v Osové Bítýšce, jsme po zoufalém výkonu prohráli i doma s Křovím 1:3. Oba góly vstřelil Vít Peňáz. Zůstáváme tak na dně tabulky a nutno říct že po právu. V zimě nás čeká spousta práce, abychom začali hrát fotbal na který máme...

Po vládních nařízeních v souvislosti s pandemii koronaviru jsou všechny soutěže přerušeny a to minimálně do 4.11. Jakmile padne nějaké další rozhodnutí tak jej ihned zveřejníme, vypadá to ale, že pro letošek je dohráno:-).

Dva fotbalové víkendy

Přehled dvou uplynulých víkendů

Přípravka sehrála pouze dva zápasy s Dolní Rožínkou a Vírem, v obou zápasech hráli kluci se zápalem a chutí, dobře kombinovali a vstřelili spoustu branek. Minulý víkend jsme kvůli deštivému počasí nehráli a zápasy budeme dohrávat v náhradních termínech.

Starší žáci prohráli před 14 dny v Rožné 0:3 a minulou sobotu porazili Křoví 6:0 (P. Podsedník, O. Borovský, F. Chládek, Z. Novotný, M. Pachta, Š. Peňáz). Kluci zatím podávají slušné výkony a i když mají nejmladší mužstvo v soutěži, tak se drží velmi dobře.

Dorost sehrál také dva zápasy a oba prohrál. 1:6 v Křižanově a 1:7 se Štěpánovem. Družstvo se potýká se špatným přístupem některých hráčů, kteří zápasy často vynechávají a někdy to nedají ani vědět....

Muži se po dvou dalších prohrách, 2:5 v Nové Vsi (R. Ondrůch, K. Šenkýř) a 1:6 (A. Hlaváč), propadli na poslední místo v tabulce. Prakticky každý týden sotva slepíme jedenáctku hráčů a za soupeři bohužel herně zaostáváme. Musíme dohrát podzim a v zimní pauze se rozhodnout jak dál.

Tento víkend hraje v sobotu doma přípravka, zápasy začínají od 10 hodin, žáci jedou také v sobotu do Herálce, dorost má volno a muži jedou v neděli do Osové Bítýšky, hraje se od 15 hodin.

 

Fotbalový víkend

O uplynulém víkendu se představila všechna družstva na domácím hřišti a až na muže byla úspěšná.

V sobotu dopoledne, sehrála svoje zápasy přípravka. Dohodli jsme se, že u této kategorie nebudeme zveřejňovat výsledky a tabulku, kluci odehráli výborný zápas s nejlepším družstvem soutěže Novou Vsí, druhý zápas se Svratkou ale odflákli a trenéři museli lehce zvýšit hlas:-)))) Nastoupili: L. Babáček, M. Buchta, L. Buchta,T. Hubert, M. Kalášek, M. Husák, M. Švarc, J. Vojta.

Starší žáci sehráli zápas proti Počítkám a po bojovném výkonu vyhráli 3:2 (M. Bukáček, Š. Peňáz, Z. Novotný), sestava: Venhuda J. - Satorie Josef, Čupr D., Novotný Z., Satorie Jan, Peňáz Š., Bukáček M., Podsedník P., Chládek F., Pachta M., Husák D., Šimon D.

Dorost hrál proti Osové Bítýšce a zvítězil 5:3 (L. Vetešník 3, D. Chuchma2) sestava: K. Šenkýř - Bobo Novotný, K. Stojka, V. Peňáz, D. Halva, J. Venhuda, M. Gregor, D. Chuchma, Josef Satorie, L. Vetešník, Z. Novotný střídal Š. Peňáz

Muži nastoupili k zápasu s Radostínem. Odehráli jsme velmi dobrý první poločas, kdy jsme vedli 1:0, ale ve druhé půli jsme úplně odpadli a nakonec prohráli 1:5. Doplácíme na slabou fyzičku, děláme triviální chyby, svoje šance zahazujeme a určitě se projevuje, že většina hráčů nechodí pravidelně trénovat.... Branku vstřelil T. Gregor, sestava: A. Hlaváč - Petr Sedlák, Pavel Sedlák, P. Borovský, Z. Novotný - Vít Peňáz, M. Dvořák, L. Bednář, M. Zavadil - T. Gregor, L. Zavadil, střídali: L. Buchta, M. Gregor, K. Šenkýř

O tomto víkendu jedou všechna družstva na venkovní zápasy. Začínají muži v sobotu v Nové Vsi, hraje se od 15:30, dorost jede v neděli do Křižanova, žáci do Rožné a přípravka do Víru.

Tentokrát se příliš nedařilo

O uplynulém víkendu se představila všechna naše družstva na venkovních hřištích a příliš se nám nedařilo.

V neděli dopoledne, sehrála svoje zápasy přípravka. Dohodli jsme se, že u této kategorie nebudeme zveřejňovat výsledky a tabulku, takže kluci hráli s chutí a zápalem a měli z toho radost:-))) Nastoupili: L. Babáček, M. Buchta, L. Buchta, T. Hubert, M. Kalášek, M. Husák, M. Švarc, J. Vojta.

Starší žáci nastoupili k zápasu v Bohdalově a prohráli 1:2 (D. Husák), sestava: Venhuda J. - Satorie Josef, Čupr D., Satorie Jan, Peňáz Š., Bukáček M., Podsedník P. Chládek F., Husák D., Šimon D., Pachta M., Borovský O.

Dorost se představil v Nové Vsi a prohrál 0:4 sestava: K. Šenkýř - Bobo Novotný, D. Ondrůch, V. Peňáz, J. Kafka, D. Halva, J. Venhuda, M. Gregor, D. Chuchma, R. Svoboda, Josef Satorie, Z. Novotný

Muži hráli v Doubravníku a po slaboučkém výkonu prohráli 0:4. Zápas se nám vůbec nepovedl a zaslouženě jsme prohráli. sestava: A. Hlaváč - J. Sedlák, Pavel Sedlák, T. Gregor, Z. Novotný - V. Dostál, M. Dvořák, L. Bednář, Vít Peňáz - M. Zavadil, P. Borovský, střídali: L. Zavadil, D. Chuchma, M. Gregor

O tomto víkendu hrají všechna naše družstva doma. V sobotu od 10 hodin hraje svoje zápasy přípravka proti Nové Vsi a Svratce, od 15:30 pak hrají starší žáci s Počítkami, v neděli od 13 hodin hraje dorost s Osovou Bítýškou a od 16 hodin muži proti Radostínu.

 Přijďte povzbudit jimramovské čutálisty:-)))

Úspěšný fotbalový víkend

O uplynulém víkendu se představila všechna družstva na domácím hřišti a byl to úspěšný víkend.

V sobotu dopoledne, sehrála svoje zápasy přípravka. Dohodli jsme se, že u této kategorie nebudeme zveřejňovat výsledky a tabulku, takže kluci hráli s chutí a zápalem a měli z toho radost:-))) Nastoupili: L. Babáček, M. Buchta, L. Buchta, M. Bukáček, T. Hubert, M. Kalášek, M. Husák, M. Švarc, J. Vojta a A. Dvořák

Starší žáci sehráli první zápas ve své kategorii a dokázali si, že i se staršími soupeři si dovedou poradit. Po kvalitním, bojovném výkonu porazili Křižanov 2:1 (Jan Satorie, Š. Peňáz), sestava: Svoboda R. - Satorie Josef, Čupr D., Venhuda J., Satorie Jan, Peňáz Š., Bukáček M., Podsedník P. Chládek F., Pachta M., Borovský O.

Také dorost vstoupil do sezony vítězně, když porazil Sněžné 3:2 (Vít Peňáz, J. Kafka, K. Šenkýř) Kluci sehráli dobrý první poločas, ve druhém znatelně polevili, ale výhru nakonec udrželi. sestava: K. Šenkýř - Bobo Novotný, K. Stojka, D. Ondrůch, V. Peňáz, J. Kafka, D. Halva, J. Venhuda, M. Gregor, D. Chuchma, R. Svoboda, střídal Josef Satorie

 

První výhry se dočkali i muži, když po dobrém, bojovném výkonu porazili Santus Jívoví 3:0. Hrál se celkem zajímavý fotbal, kdy hosté byli lepší v kombinaci, my jsme to nahradili větším nasazením a hlavně jsme se dokázali gólově prosadit, zatímco soupeř si vylámal zuby na skvělém Hlaváčovi. Branky vstřelili P. Nykodym 2, A. Hlaváč, sestava: A. Hlaváč - V. Dostál, Pavel Sedlák, T. Gregor, L. Zavadil - J. Buchta, M. Dvořák, L. Bednář, M. Zavadil - P. Nykodym, P. Borovský, střídali: V. Peňáz, Petr Sedlák, L. Buchta, M. Gregor

O tomto víkendu jedou všechna družstva na venkovní zápasy. Dorost v sobotu do Nové Vsi, hraje se od 13hod., v neděli pak přípravka ke dvěma zápasům do Herálce, žáci hrají od 10 hodin v Bohdalově a muži od 16 hodin v Doubravníku.

 

Mužům se zatím nedaří

 Mužům se zatím nedaří

Muži odehráli další zápasy a byly to další dvě vysoké prohry. Nejprve doma 1:6 s Bobrovou a minulou neděli jsme se pustili do otevřeného boje s favoritem soutěže Křižanovem. To, že jsme se snažili o otevřený fotbal ocenil i soupeř, ale také to přineslo debakl 1:11:-). 

O tomto víkendu zasáhnou do hry již všechna naše družstva a všechna se představí doma. V sobotu od 10 hodin hraje svoje zápasy přípravka proti Štěpánovu a Rozsochám, od 15:30 pak hrají starší žáci s Křižanovem, v neděli od 13:30 hraje dorost se Sněžným a od 16:30 muži proti Santusu Jívoví.

Přijďte povzbudit jimramovské čutálisty:-)))

 

V Borech za 5

První kolo nové sezóny a zároveň první mistrovské utkání od 1.11.2019 nás poslalo do Borů. A vlastně jsme pokračovali tak jak před 10 měsíci skončili. Nahánění hráčů, abychom měli alespoň někoho na střídání (kdo nezažil nepochopí), na hřišti sice snaživý, ale na soupeře zdaleka nedostačující výkon atd.....suma sumárum prohra 5:1. Jediným pozitivem byl výborný výkon brankáře Váchala. Uvidíme jak to půjde dál, ale takhle cesta k lepším výsledkům nepovede. Gól vstřelil M. Zobač. sestava: P. Váchal - V. Dostál, J. Sedlák, L. Buchta, Z. Novotný - J. Štěrba, L. Bednář, M. Dvořák, M. Zobač - Pavel Sedlák, P. Borovský, střídali K. Šenkýř, M. Gregor

 

V neděli přivítáme od 16:30 Bobrovou a zveme všechny fanoušky jimramovské čutané.

 

Nová sezóna rozlosována

10.7. byla na losovacím aktivu rozlosována nová sezóna. Tady je přehled zápasů našich týmů, tak doufejme, že se sezóna nejen rozběhne, ale i řádně dokončí:-)

 

Muži - okresní přebor, trenér Oldřich Buchta
den  datum  čas  zápas 

neděle

9.8.

16:30

Bory vs. Jimramov

neděle

16.8.

16:30

Jimramov vs. Bobrová

neděle

23.8.

16:30

Křižanov vs. Jimramov

neděle

30.8.

16:30

Jimramov vs. Jívoví

neděle

6.9.

16:00

Doubravník vs. Jimramov

neděle

13.9.

16:00

Jimramov vs. Radostín

SOBOTA

19.9.

15:30

Nová Ves B vs. Jimramov

neděle

27.9.

15:30

Jimramov vs. Dolní Rožínka

neděle

4.10.

15:00

Osová Bítýška vs. Jimramov

neděle

11.10.

15:00

Jimramov vs. Křoví

neděle

18.10.

14:30

Rozsochy vs. Jimramov

neděle

25.10.

14:30

Bystřice B vs. Jimramov

SOBOTA

31.10.

14:00

Jimramov vs. Štěpánov

 

Dorost - okresní přebor, trenér Bronislav Chuchma
den  datum  čas  zápas 

neděle

30.8.

13:30

Jimramov vs. Sněžné/Počítky

neděle

6.9.

13:00

Nová Ves/Rad. Svratka vs. Jimramov

neděle

13.9.

13:00

Jimramov vs. Osová Bítýška

neděle

20.9.

12:30

Křižanov vs. Jimramov

neděle

27.9.

12:30

Jimramov vs. Štěpánov/Vír

neděle

4.10.

 

VOLNO

neděle

11.10.

12:00

Bory vs. Jimramov

neděle

18.10.

11:30

Jimramov vs. Bory

SOBOTA

24.10.

11:30

Sněžné/Počítky vs. Jimramov

 

Starší žáci - okresní přebor, trenéři Markéta Čuprová, Josef Satorie 
den  datum  čas  zápas 

SOBOTA

29.8.

15:30

Jimramov vs. Křižanov

neděle

6.9.

10:00

Bohdalov vs. Jimramov

SOBOTA

12.9.

15:30

Jimramov vs. Počítky

neděle

20.9.

10:00

Rožná/Rozsochy vs. Jimramov

SOBOTA

26.9.

15:30

Jimramov vs. Křoví

neděle

4.10.

13:30

Herálec vs. Jimramov

SOBOTA

10.10.

15:30

Jimramov vs. Rad. Svratka

neděle

18.10.

10:00

Štěpánov vs. Jimramov

neděle

25.10.

10:00

Svratka vs. Jimramov

STŘEDA

28.10.

10:00

Radostín vs. Jimramov

SOBOTA

31.10.

11:00

Jimramov vs. Vír

 

Starší přípravka - trenéři Pavel Borovský, Lukáš Buchta

 

zatím známe jen termíny miniturnajů, které se budou hrát u nás:

 

neděle 30.8. od 9:00

sobota 12.9. od 10:00

sobota 26.9. od 10:00

 

Sportu zdar a jimramovské čutané zvlášť

 

Kontakt

Městys Jimramov
Náměstí Jana Karafiáta 39
59242 Jimramov

IČO: 00294471
DIČ: CZ00294471
č.ú.: 1623470329/0800 ČS

Datová schránka: pe9b4j8
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Telefon: 566 562 516

Úřední hodiny

Po: 7-12 13-16
St: 7-12 13-17
Čt: 7-12


Provozní doba
Mimo uvedené úřední hodiny bude úřad uzavřen.

Náhodná fotografie

nahodna-fotografie-6.jpg

Videospot Jimramov

CZECHPOINT

Vaše místo pro komunikaci s veřejnou správou a institucemi

Právě přítomno: 14 hostů a žádný člen

smaller font reset font larger font

© 2017 Městys Jimramov. Návrh a realizace: Bc. Vítek Kratochvíl

Hostujeme u Webhostig C4